OVER ONS

Voor ons bij Zinschitz Maritime Services is het belangrijk

dat u onbezorgd kunt blijven varen.

Onbezorgd blijven varen

Zinschitz Maritime Services staat voor decennialange ervaring op het gebied van service, reparatie en onderhoud van technische installaties aan boord van schepen in de professionele internationale scheepvaart.

Onze diensten bestaan uit Superintendancy, reparaties on site, mobilisatie en demobilisatie van offshore projecten en technische verkoop begeleiding van schepen.

De vele projecten die wij wereldwijd hebben uitgevoerd zijn succesvol verlopen door onze duidelijke, transparante wijze van werken en communiceren. Enkele van deze projecten kunt u op deze pagina bekijken.

De kracht van ons bedrijf ligt in onze flexibele opstelling, van waaruit wij snel kunnen schakelen en on site met alle belanghebbende partijen, werven, toeleveranciers en survey organisaties als BV, Lloyd’s etc. goed kunnen samenwerken.

Wij kunnen snel reageren als u behoefte heeft aan ondersteuning, bijvoorbeeld als u met een calamiteit geconfronteerd wordt en het nodig is dat op locatie uw belangen op een concrete, adequate wijze worden behartigd. Wij verzorgen dit voor u. Snel, flexibel, transparant.

Ik nodig u graag uit voor een gesprek, uiteraard met een kop koffie, om nader kennis te maken en te bekijken of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen.

Thomas Zinschitz

Oprichter en eigenaar van Zinschitz Yacht Service/Maritime Serives

Thomas is zijn hele leven al bezig met bootjes. Het is echt zijn ‘ding’ zo gezegd. Begonnen als zevenjarige jongen in een roeiboot op de gracht van het kasteel van Rhoon en de Bergse plassen, en in de vletten van de zeeverkenners de rest van het land afgestruind. In de loop der jaren zijn de bootjes wel wat groter geworden. Met andere woorden, de bootjes zijn pleziervaartuigen en zeeschepen geworden.

96cc3ce1-6d6e-4649-b5e1-8cdba06f6bca

Opgeleid als scheepswerktuigkundige (machinist) hebben tijdens zijn jarenlange carrière als monteur alle technische aspecten van de scheepvaart de revue gepasseerd. Deze ervaring geeft hem de mogelijkheid om als het ware in de techniek te kruipen. Op basis van inzicht en ervaring sluit hij alle onzin- en indianenverhalen uit. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Hellevoetsluis
Scroll naar boven