DIENSTEN

Kijk rustig de lijsten van onze diensten door.

mocht u nog vragen hebben dan horen wij die graag.

ONZE DIENSTEN

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bieden we flexibele, persoonlijke service. Het schip moet blijven varen. Dat snappen wij als geen ander. Wij zijn trots op onze 24/7 mentaliteit, duidelijke afspraken en juiste, no-nonsens adviezen. We denken per definitie met u mee om zo snel mogelijk een praktische en goede oplossing te bieden. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.

Superintendency:

Wij treden voor onze klanten regelmatig op als Technical Superintendent (TSI). Dat doen wij wereldwijd. Het management van dokkingen, mobilisatie en demobilisatie, en projectmatige operaties van alle soorten schepen verzorgen wij voor u. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de organisatie van de klant, zo dat scope, planning en budget op de juiste wijze gemanaged kunnen worden.

Hands on:

Wij bieden onze klanten montage-, installatie-, reparatie en servicewerkzaamheden voor de meeste installaties aan boord van schepen. Onze medewerkers zijn gediplomeerde scheepswerktuigkundigen en hebben ruime ervaring op zee met een grote verscheidenheid aan scheepstypen. Onze kennis behelst zowel mechanische als elektrische installaties.

Staalwerk:

Voor staal- en constructiewerkzaamheden werken wij samen met gerenommeerde werven en toeleveranciers. Engineering, productie, transport en installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Scroll naar boven